Добре дошли!

Намери продукти по

Автор

ISBN

ISSN

Година

Педагогически науки

«1 2 3 4 5 6 7 8»

Продукти

Цена: 10.00лв.
Брой:

Методически насоки в обучението по четене и свирене на хорови партитури

Пособието е предназначено за всички, занимаващи се с преподаване и свирене на хорови партитури. То предлага съвременна методическа система на работа, в която са залегнали основните задачи на дисциплината „Четене и свирене на хорови партитури”.
Цена: 7.00лв.
Брой:

Практически курс по четене и свирене на хорови партитури

Пособието „Практически курс по четене и свирене на хорови
партитури” е предназначено за студенти обучаващи се в специалност „Педагогика на обучението по музика”.
Цена: 10.00лв.
Брой:

Психология

Учебникът е предназначен за студенти от Шуменския университет "Епископ Константин Преславски", специалност "Управление на системи от сектора за сигурност".Разработен е на основата на тяхната учебна програма и обхваща сравнително широк спектър от психологически проблеми, които по същество са отделни психологически дисциплини.
Цена: 13.00лв.
Брой:

Философия

Съдържанието в учебника е разделено на 4 основни теми: Пътища към философията; Исторически типове философстване; Философските проблеми; Авторитетите във философията.
Цена: 13.00лв.
Брой:
Цена: 13.00лв.
Брой:

Изобразителната дейност на деца с умствена изостаналост

Монографията е насочена към проучване на същността и ролята на изобразителната дейност рисуване за осигуряване на максимална корекция на недостатъците в общото развитие на децата с умствена изостаналост, да развие зрително-двигателната координация на техните движения, изобразителните им умения, качествата на личността и на познавателните и психическите процеси.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Предучилищното образование на деца със специални образователни потребности

Предметът на настоящаия труд е предучилищното образование на децата със специални образователни потребности.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Пианистът – слуга или лидер в авангардната клавирна музика на ХХ век

В тази книга сме се опитали да обърнем внимание върху новостите – новите позиции и новите задачи, които авангардната музика на ХХ век поставя пред клавирния интерпретатор. Музиката на авангарда!
Цена: 0.00лв.
Брой:

Дизайн на ограмотяването

Грамотността на българските ученици и пътищата за нейното постигане са обект на внимание както от страна на специалистите по български език и литература, педагозите, психолозите и други експерти от различни области на науката, свързани с проблемите на началното ограмотяване, така и на цялото общество.
Цена: 0.00лв.
Брой:
«1 2 3 4 5 6 7 8» Страница 1 от 8