Добре дошли!

Намери продукти по

Автор

ISBN

ISSN

Година

Други

«1 2 3»

Продукти

Цена: 13.00лв.
Брой:
Цена: 11.00лв.
Брой:

Музикален фолклор

Изданието “В помощ на студента по музикален фолклор” е предназначено както за студенти от висшите училища, така и за всички, които проявяват интерес към българския музикален фолклор.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Солфежи из творчеството на композитори от барока и класицизма

Въпреки, че изследователите – музикални педагози са определяли солфежът, като част от музикално-теоретичния цикъл дисциплини, днес спокойно можем да го приемем като наполовина теоретичен и наполовина практически, поради участието му в редица музикално-практически дейности.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Акценти в медийното образование

В съвременния свят битието ни е многопластово и протича в различни пространства. Освен във физическия свят, живеем в паралелни реалности – виртуална, информационна, медийна, комуникационна, технологична и др. Вече трудно може да представим многомерността на действителността около нас.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Административно - управленска осигуреност на Община Шумен

Българската община в Шумен от 1831 г. се състояла от 12 членове – занаятчии и председател. Общинарите не получавали възнаграждение и били длъжни да напускат работата си, за да могат, на своите сбирки, цял ден да обсъждат проблемите на българската общност в Шумен.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Методическо пособие по технологии и предприемачество за пети клас

Технологичната революция на ХХ век и възникването на постиндустриалното общество довеждат до това, че към хората се поставят нови функционални изисквания като: способности и умения за проектиране, вземане на решения и изпълняване на творческа дейност.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Информационните технологиив обучението по български език и литература 1-4 клас

Въпросът как да се обучават и възпитават децата е винаги актуален. Не звучи тривиално и на настоящия етап, когато констатации относно неграмотността на учениците и тяхната агресивност присъстват в доклади от различни проучвания.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Социална защита в България

Монографичният труд има за цел да очертае социалната защита като една от основните сфери на дейност на държавната администрация и да анализира изградената система за социална защита, като предложи механизми за нейното нормативно усъвършенстване.
Цена: 0.00лв.
Брой:
Цена: 0.00лв.
Брой:
«1 2 3» Страница 1 от 3