Добре дошли!

Намери продукти по

Автор

ISBN

ISSN

Година

Отпечатано при нас

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»

Продукти

Изобразителната дейност на деца с умствена изостаналост

Монографията е насочена към проучване на същността и ролята на изобразителната дейност рисуване за осигуряване на максимална корекция на недостатъците в общото развитие на децата с умствена изостаналост, да развие зрително-двигателната координация на техните движения, изобразителните им умения, качествата на личността и на познавателните и психическите процеси.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Дисциплината в българското училище през средновековието и новото време

Тази книга е предназначена за студенти, преподаватели и всички, които проявяват интерес към научни проблеми, свързани с историята на българското образование
Цена: 0.00лв.
Брой:

Валутни курсове и финансова стабилност

Финансовата стабилност на световната икономика е тясно свързана с функционирането на международната валутна система. Валутните курсове оказват влияние върху ценовата конкурентноспособност на националните производства, стойността на чуждестранните стоки и услуги, решенията за инвестиране в други страни.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Страноведение

Учебник подготовлен в соответствии с учебной программой по Страноведению и рекомендуется для студентов специальностей: РФ, Прикладная лингвистика и БЕРЕ, а также для всех, изучающих русский язык и интересующихся русской культурой.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Предучилищното образование на деца със специални образователни потребности

Предметът на настоящаия труд е предучилищното образование на децата със специални образователни потребности.
Цена: 0.00лв.
Брой:

Читаем. Говорим. Пишем…

Учебник рекомендуется к изданию кафедрой русского языка Шуменского университета имени Епископа Константина Преславского. Авторы выражают искреннюю благодарность коллегам за ценные советы и замечания.
Цена: 0.00лв.
Брой:
Цена: 0.00лв.
Брой:
Цена: 0.00лв.
Брой:

Съвременни аспекти на системата „Обучение по география“

Настоящото изследване има теоретичен и практико-приложен характер. То е свързано с част от проблемите, които трябва да се решават при реализиране на съвременното географско образование в средното училище.

Цена: 0.00лв.
Брой:

Пианистът – слуга или лидер в авангардната клавирна музика на ХХ век

В тази книга сме се опитали да обърнем внимание върху новостите – новите позиции и новите задачи, които авангардната музика на ХХ век поставя пред клавирния интерпретатор. Музиката на авангарда!
Цена: 0.00лв.
Брой:
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 24